Saturday, 17 November 2012

T__________T meet with hIm . . .jeng molek atew. . .

                ~~~~ assalamualaikum~~~


    haip3 all yezzzz ai nim kam jumpe new capital..opssss pdn new capital sampai bile op2 senang cter
'pokcik' ukhukhukhuk..awak, x maroh kam saya call awop pok cik op2..huhu :P
jeng molek ari nim..malu pom ade shy2 cat huhu..:D
awak, baek lah saya suke awop,awop suke x?? hukhuk
sape nk jwb nim si pok cik nim leh jwb kew.."awak jawab dalam ati dah ler yup"

awak saya ad something nk bg kat awop nim...
jap eaaa





jenggggg saya nk bg nim lah kat awaop...
hayati molek ea..same cam perasaan saya kat awop hukhukhuk :D

 ~~~~~~tatatatata~~~~ :P

Monday, 5 November 2012

                                                 ~~~~~AssalamuaiLaikum~~


 wink!!! i coming again..huhuhu yeahhhh sementara ada masa nim an2 update status lue ket2
lar nim aku bz dance training hikhikhik..wahhh sejak bile ahu menari2 nim
kadang2 serabut lar jgk dgn claz lagi dengan dance training lagi,,
name pom belajar an3 mesti arh berusaha..
usaha itu tangga kejayaan seseoram kam2

ari nim xdk nape2 yang penting pom tk dikongsi ..cume i hope u all boleh gengar lagu nim
terutama my new capital in my heart
awak dengat lagu nim eh3

winkkkkkkk tok awop:)





Thursday, 1 November 2012

~~~ asalamualaikum~~~

twink2..hakhakhak huh lame x update status ase2nyer dh sbulan lbh an3
bz lar weh sjak praktikal nim waduh lahhhhhhhhhh penatttttttt!!!!!!!!

huh xdenape2pom yg menarik nk dikongsikan coz raye aidiladha baru2 nie cuti seminggu jew
huh bez dengar owram laen cuti mantap2 giler
hakhakhakhak :D

tp kam2 ad lah baru nim si 's' tue col2 ...ish2 dy tue dh kawen tp col2 ex lame x baek kam2
dy cakap kan2 nk undang aku ke majlis sambut menantu kt umoh dy,tp dy x sanggup huhu
kalau si 's' nk tahu dy x sanggup aku lg lah x sanggup!! tp fikir2 balik rugi jugak kan2 kaluw x leh kenal2 wife dy.hakhakhak

.....tp ape yang aku xleh lupe dy cakap dy rindu sbb 2 dy col...
kalau lah awak nk tau sy 10 kali ganda rindu awak si 's'
tp sy cume fikir perlu tabah & redho jew sebab dy dah jd milik owram!!

aku nak sangat jd nurul hidayah yang baru
aku mesti boleh,boleh,boleh,boleh!!!!!!

si 's' take this as a note!!