Saturday, 17 November 2012

T__________T meet with hIm . . .jeng molek atew. . .

                ~~~~ assalamualaikum~~~


    haip3 all yezzzz ai nim kam jumpe new capital..opssss pdn new capital sampai bile op2 senang cter
'pokcik' ukhukhukhuk..awak, x maroh kam saya call awop pok cik op2..huhu :P
jeng molek ari nim..malu pom ade shy2 cat huhu..:D
awak, baek lah saya suke awop,awop suke x?? hukhuk
sape nk jwb nim si pok cik nim leh jwb kew.."awak jawab dalam ati dah ler yup"

awak saya ad something nk bg kat awop nim...
jap eaaa





jenggggg saya nk bg nim lah kat awaop...
hayati molek ea..same cam perasaan saya kat awop hukhukhuk :D

 ~~~~~~tatatatata~~~~ :P

Monday, 5 November 2012

                                                 ~~~~~AssalamuaiLaikum~~


 wink!!! i coming again..huhuhu yeahhhh sementara ada masa nim an2 update status lue ket2
lar nim aku bz dance training hikhikhik..wahhh sejak bile ahu menari2 nim
kadang2 serabut lar jgk dgn claz lagi dengan dance training lagi,,
name pom belajar an3 mesti arh berusaha..
usaha itu tangga kejayaan seseoram kam2

ari nim xdk nape2 yang penting pom tk dikongsi ..cume i hope u all boleh gengar lagu nim
terutama my new capital in my heart
awak dengat lagu nim eh3

winkkkkkkk tok awop:)





Thursday, 1 November 2012

~~~ asalamualaikum~~~

twink2..hakhakhak huh lame x update status ase2nyer dh sbulan lbh an3
bz lar weh sjak praktikal nim waduh lahhhhhhhhhh penatttttttt!!!!!!!!

huh xdenape2pom yg menarik nk dikongsikan coz raye aidiladha baru2 nie cuti seminggu jew
huh bez dengar owram laen cuti mantap2 giler
hakhakhakhak :D

tp kam2 ad lah baru nim si 's' tue col2 ...ish2 dy tue dh kawen tp col2 ex lame x baek kam2
dy cakap kan2 nk undang aku ke majlis sambut menantu kt umoh dy,tp dy x sanggup huhu
kalau si 's' nk tahu dy x sanggup aku lg lah x sanggup!! tp fikir2 balik rugi jugak kan2 kaluw x leh kenal2 wife dy.hakhakhak

.....tp ape yang aku xleh lupe dy cakap dy rindu sbb 2 dy col...
kalau lah awak nk tau sy 10 kali ganda rindu awak si 's'
tp sy cume fikir perlu tabah & redho jew sebab dy dah jd milik owram!!

aku nak sangat jd nurul hidayah yang baru
aku mesti boleh,boleh,boleh,boleh!!!!!!

si 's' take this as a note!!




Monday, 24 September 2012

HaT! yang TerLuke...

assalamualaikum....

oip3 u ali,,sory lame x update status,sejak2 jd student nim bZ sgt2 xdk mase nk update status
muahahaha:D

emmmmmmmmm sebut sal ati??
sakit ati,kadang2 rela x tau lah mane hop betol..
sebot sal rela,baru2 nim si CAPITAL SQ dh kawen..hummmmm sedih arh jgk
tp ape leh uat dh tersurat jodoh dy..
ape yang penting aku perlu TABAH n REDHO..
jd untuk peringatan diri sendiri "PANDANG LAH KE DEPAN JGN PANDANG KE BELAKANG"

bia ati ini terluke asal dy bahagia..

sesungguhnye aku redho dgn ketentuan mu mgkin ini hop terbaek buat dy n buat aku
mgkin ade yang tersurat  n tersirat dgn ape yang terjadi

ucapan terakhir uat CAPITAL SQ "selamat pengatin baru moge awak bahagia dgn dia"

:: meski hati terluka aku tetap terseenyum::






Wednesday, 1 August 2012

i'am so buzy..... Pening!!!!!

helopppppppp aiiiiii...bz sungguh sejak jd student nim,,asyik dgn Assigment2!!!!!!!
kate owrang an2 udah jd kebiasaan sbg seorang pelajar..
hop paling x tahannyer an2 alang2 bz pom dam lg bergambar2,berposing2
cm biase arh awop2 kuat posing ate an2
nk tau x,,,, ada yg cakap KAMI KEMBAR...cik D pom x tau lh mane yang same nye antare kami..huhu
ad ke???
hakhakhakhak xpew lah at least kami kembar sekampung..muhahahahaha:D


jenggggggggg.....wah3 cm ner napok cam owrang tername an3 wakawakawakaaa...
puji diri sendiri ate..hahahahaha
emmm nim gmbar last week gmbar nim tuk nursing student
suke2!!!!!!!!!!!!!
this is our sweet memory in our life..wink2...huhuhuhu

tp an3 x bestnye an3 cik D makin ari makin bulat ahahaha
senang ati sgt ke or susoh ati sangat om x tau arh..ahahahahahaha
tp xpe arh janji sihat x sakit2 an3..



owhhhhhhh mlm nim dah terlebih pulak update status ahahahahaahahaaha..
cam biasa arh ayat cik D an2 " MESKI HATI TERLUKE,AKU TETAP TERSENYUm

 ~~~assalamualaikum~~:D

Sunday, 8 July 2012

koleksi2 my sis

haiiiiiii u alll emmmm cikD update status for my sis jew...
dy uat kraf tangan baru2 nim,so cik D tolong promote jew..kih2
my sis ckap RM30 skali dgn pos..leh order eaa bg yg minat2





antara koleksi2 nye



mcm caler ad erkkkkk
bye2!!

Friday, 15 June 2012

tabah haDap! duGaan

waduh u all aku sedih sangat ari nim.. baru2 nim aku chat mcj fb dgn 'si dia'
aku bertanye bila dy nk kawen..uhhh mmg aku excited gler nk tahu,dy pom g tau kuarge pmpuan 2 nk uat sblom pose..huh aku kate lg cpt lg baguh an3...tp......
knpe dy masih simpan hati dy tuk aku..aku x suke lar..benci,BENCI,BENCI
huhu aku benci sbb aku x maooo taruh harapan lg..
aWop cukup lar sy x sngup lg,x sngup,x sngup awak x napok,awak x rase nape yang saya rase
saya x mau dh nangiss lg.. saya dh relakan awop dgn dy..bende dh jd xleh wt napew dh pom..
awak dgn idop awak saya dgn idop saya..
walaupom sakit mane pom sy cube tuk lupekan awop
bia kan yang lepas menjadi kenangan..


u all aku akan menjadi seorang yang kuat
yeahhh aku buleh..


~~meski hati terluka aku akan tetap tersenyum~~

Friday, 1 June 2012

Hai you aLL..
rindu tak,rindu tak??huhu,sory lah cik D lame x update status
al maklum lah dah bz lorhhh
sekarang cik D dh bgelar mahasiswi kat sebuah kolej
huhhhhhhhh letih jugak lah bergelar seorang student nim,tp demi mase depan katekan
okkk nim gmbar kenangan cikD dgn kawan2 kt kolej

opsssss yeah ,,befriend cik D pom ad  same2dgn cik D sape lg an kalu bukan ain
dy always dgn cik D



huhhhhh berepa mggu nim cik D ad claz menari,,aduhsssss letih lorh
x sangke larh cik D buleh menari..wahhhhhh

nim pulak on the way k klaz menari sempat lg b'gambar huh budax2 nim mcm2 hal lorhh


owkey u alll next time ad mse cikD update status lg yerr
bye2!!


                                                               ~LOve u All~~
                                                             muahahahahaha~~

Sunday, 11 March 2012

MeNungguMu!!!!!!!

SeDeyHHHHHH lorh>>>

baru nim 7/3 dy kate dy BENCI cik D hukhukhukhuk
2 lar ptame n terakhir dy kate gitu lorh,,:-(

kenangan dgn dy memang indah n paling terindah dalam hidup ini...
kalu buleh x mau lepaskan kenangan tuuu
kalu si dy bace blog ny,cik D nk kabo kt yer
:::"saya sentiasa tunggu awak n akan selalu menunggu awak kerana setiap nafas sy hanya untuk awak  Mr S"


                                               ~PeaCe~

Tuesday, 6 March 2012

tettttttttttttt ke rumah 'si D!a'

Kenangan memang unit...:-)
hari ini cik dayah n cik anis ke rumah si dia hikhikhik
eeeeee malu nye debor2 lor jumpe mum dia..:-)
tp sungguh pom malu terpakse kerana si dia hakhakhak

cik dayah jumpe mum dy sampai ketar2 tgn kahkahkahakah
NERVOUS lah sangat huhu
TQ kpd si dia n his mum coz layan cik dayah dgn kwn cik dayah dgn baek
SYUKUR,,,,

Friday, 17 February 2012

LePaX2 AT pantai teluk lipat

wuhuuuu wah!! ari ny dayah ke pantai teluk lipat kt dungun,, wah pantai dy fuyoooo cun sangat2
heeee suke2 sgt x puas lepax2 sane,pantai dy mmg menenangkan ati..sejuk jew...:-D

anak sedare dayah pom suke pantai ny,diorang sapa x boh balik lor..
mcm kt kg sndri x dk pantai pulok kihkihkih


dayah pom suke pantai ny,cantik sgt2 lor :-P

ny pulok gmbr dgn abg long (sharil)..bulat nye dy sme cm mak sedare dy lah..hakhakhak

ape pom kitew owrg hepi2 kt sane.
                                                                       ~kenangan memang indah~

Wednesday, 15 February 2012

EmpUnYer BloG




               assalamualaikum..wuhuuu ny dy pemilik blog NURULHIDAYAH    owrg nya x comel pom
               tp funny2 lah jgk siket2 hahaha :-D ~ceh wah puji diri sendiri,perasan lah 2~heeeeee
First time gune blog,so x tau nk cter napew, so dayah juz memperkenalkn diri yg x sempurna ini
diri ini x secantik bidadari n mmpunyai sekeping ati yg slalu dilukai
ape pom bg dayah kenangan itu indah ;-)









                                 LoVe u All MUach<3<3

Wednesday, 1 February 2012